Detajl in celota

Smo podjetje, ki se ukvarja z notranjo arhitekturo in oblikovanjem ambientov bivalnih in poslovnih prostorov, trgovin, restavracij, lokalov, ordinacij ter s krajinsko arhitekturo in oblikovanjem urbanega in naravnega zunanjega prostora, to je teras, vrtov, parkov, trgov in drugih odprtih površin. Podjetje smo ustanovili leta 2003, do danes pa smo realizirali že več kot 100 projektov celostnega oblikovanja notranjega ali zunanjega prostora.

 

Ekipo Detajl in celote sestavljata Marjetka Lužovec Hrvatin, interior designer, univ. dipl., ter Mateja Lužovec, univ. dipl. krajinska arhitektka in industrijska oblikovalka. Prednost podjetja Detajl in celota je v tem, da združujemo notranje oblikovanje s krajinsko arhitekturo in arhitekturo, da je projekt lahko izveden kot celota. Po potrebi k sodelovanju povabimo tudi grafične in druge oblikovalce ter podizvajalce za izvedbo.

 

Zavedamo se, da je kakovost bivanja zelo pomembna, zato nas pri našem snovanju vrhunsko oblikovanih prostorov navdihuje tako lepota, arhitektura, umetnost, narava in dober dizajn, kot tudi življenjski stil in potrebe našega naročnika.

 

Cenimo enostaven, prečiščen in funkcionalen dizajn, ki gre z roko v roki z udobjem in sodobnim načinom življenja. Tak dizajn je brezčasen in jasen v svoji formi in funkciji.