Svetovanje in projektiranje

Vsakega projekta oblikovanja ambienta se lotimo individualno. Vsaka arhitektura ali prostor ima svoje značilnosti, ki jih s premišljeno zasnovanim ambientom dopolnimo ter izpostavimo tisto, kar je lepo. Zelo nam je pomembno dobro sodelovanje z naročnikom. Prisluhnemo njegovim željam in potrebam ter ustvarimo funkcionalno bivalno okolje, v katerem se bo dobro počutil.

 

Z naročnikom se dogovorimo za obseg dela, nudimo pa lahko celostno storitev, od idejnega do izvedbenega načrtovanja, kamor sodijo načrti morebitnih rušitev, novega stanja sten in vrat, dispozicij inštalacij, načrti osvetlitve z izborom luči, načrti polaganja tlakov, keramike ali granitogresa v kopalnicah, barvna študija prostora z izborom barv sten ter materialov za pohištvo itd.

 

V okviru predvidene investicije izberemo kakovostno opremo domačih ali tujih proizvajalcev, lahko pa oblikujemo tudi unikatno opremo po meri ter izdelamo načrte za mizarja, kar da bivalnemu prostoru unikaten pečat ter izraža naročnikov osebni stil. Celostno podobo ambienta lahko prikažemo tudi s 3D prikazi.

S strokovno ekipo podizvajalcev lahko privedemo projekt do realizacije. Po potrebi poskrbimo za nadzor izvajalcev ter koordinacijo izvajalcev oz. posameznih faz dela.